Heerlijk schaafijs op uw Bruiloft Feestje Receptie Festival Bedrijf Verjaardag

Schaafijs op locatie door heel Nederland!

EXOTICE schaafijs, het is simpel wij leveren het lekkerste schaafijs van Nederland voor de beste prijs. Heeft u een bruiloft, bedrijfsfeest, receptie, festival of een verjaardag, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren sinds 2012 onbeperkt schaafijs door heel Nederland. Voor een schaafijskar op locatie moet je bij ons zijn.

Schaafijskar met schaafijs Exotice
Schaafijskar op festival afbeelding

Schaafijs op uw ....

Ons product is niet alleen van topkwaliteit, maar we zijn ook nog eens flexibel. Zowel in wat we serveren als in waar we te vinden zijn. Festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten, open dagen… Noem het maar op, wij staan er. Wij beschikken over 4 verschillende schaafijskarretjes, zowel voor grote als voor kleine gelegenheden. Zo hebben we schaafijs geserveerd voor 50 man, maar ook voor 25.000 man! Ook in het bereiden van schaafijs siropen zijn we flexibel, heeft u voorkeur naar bepaalde vruchtensmaken, laat het ons weten. Onze schaafijs siropen worden bereid in eigen keuken en we maken graag wat extra smaken voor u. Alles om er voor te zorgen dat je na de gelegenheid nog maar één ding hoeft te doen: genieten. Mét een goed gevulde ijscup in de hand.

Zelf schaafijs maken?

Bekijk onze webshop

Onbeperkt schaafijs huren bij Exotice?

Wij proberen de het standaard in de schaafijs markt omhoog te krikken, bij  ons heb je de hoogste kwaliteit ijs voor een marktcomfort prijs. Wij zagen dat er veel aanbieders zijn die een half product leveren voor een te dure prijs. Goedkope plastic bekertjes met slechte siropen en geen hygiëne. 

Wij hebben besloten te investeren in ons ijs, de ijsbarren en de presentatie van ons ijs. Kwaliteit leveren is voor ons het aller belangrijkste. Een aantal prioriteiten zijn, de uitstraling van onze ijsbarren en het personeel, het voorkomen van te lange rijen bij drukte, de kwaliteit van ons op traditioneel Surinaams bereide siropen uit eigen keuken, en erg belangrijk hygiëne. Ook bieden wij onze klanten flexibiliteit in de smaken die wij meenemen. Bent u bekend met schaafijs en op zoek naar een specifieke smaak, laat het ons dan weten

Contact opnemen of een offerte aanvragen?

schaafijs

Bij Exotice Schaafijs, maken we de heerlijkste Surinaamse stijl schaafijs! Ons schaafijs is niet zomaar het gewone schaafijs dat je overal kunt vinden. Het is een verfrissende lekkernij met een unieke Surinaamse twist en alle siropen zijn bereid met passie en liefde in eigen keuken.

Ons schaafijs wordt gemaakt door een blok ijs te schaven tot fijne vlokken en er vervolgens verschillende exotische siropen en toppings over te gieten. Denk hierbij aan tamarindestroop, kola of mango siroop. 

We vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen genieten van authentieke Surinaamse smaken en ingrediënten. Daarom maken we al onze siropen en toppings zelf, volgens traditionele recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven.

Onze exotische schaafijs is niet alleen heerlijk op warme dagen in Suriname, maar kan ook bij elke gelegenheid een welkome verfrissing zijn. Of het nu gaat om een feestje, een bruiloft of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden en familie, ons schaafijs is altijd een succes.

Proef de unieke smaak van Surinaams schaafijs bij Exotice Schaafijs en laat je verrassen. We zijn ervan overtuigd dat ons schaafijs een blijvende indruk zal maken op je smaakpapillen. Neem contact op en probeer het zelf!