#1 Schaafijs Webshop van Nederland

Bekijk hieronder ons aanbod aan schaafijs siroop, ijsblokken en schaafijs materialen. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in schaafijs met personeel op locatie? Neem dan vooral contact met ons op

Veel gestelde vragen...

Staat uw antwoord hier niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

De smaak van de siropen?

Al onze Surinaamse schaafijs siropen zijn gemaakt volgens traditioneel recept en hebben de Surinaamse smaak. Wij richten ons op het nabootsen van de smaak die je proeft op staat in Suriname bij de schaafijs verkopers.

Hoe zit het met bezorging van de ijsblokken?

Dit is mogelijk wij kunnen vaak dezelfde dag nog bezorgen, wel rekenen wij dan reiskosten en bezorgen wij vanaf een minimum van 3 blokken.

Het ophalen van de ijsblokken is gratis, wel moet u dan koelboxen mee nemen voor het vervoeren van de ijsblokken. Als u hiertoe niet in staat bent bestaat ook de mogelijkheid thermoboxen bij ons te huren.

Is het ook mogelijk een spullen voor het bereiden van schaafijs te huren?

Ja dit is zeker mogelijk, onze schaafijs siropen en ijsblokken zijn alleen niet te huur. Verder is de schaafijskar de schaafijs schaaf en de decoratie volledig verhuurbaar. Hier hebben wij speciale tarieven voor per seizoen. Laat ons weten waarnaar u op zoek bent via ons contactformulier.

Zelf schaafijs maken, maar hoe?

Wilt u zelf schaafijs maken en heeft u begeleiding nodig bij het in elkaar zetten van dit proces. Wij bieden hulp aan mensen die dit graag willen doen. Wij leveren de producten in een pakket voor een gepaste prijs. Ook zit er een beschrijving bij van hoe het in zijn werk gaat.

Is het mogelijk korting te krijgen op de siropen bij grote afnames?

Ja zeker, verkoopt u zelf schaafijs of bent u op zoek naar schaafijs siroop in grotere hoeveelheid. Laat ons dit dan weten, vanaf de 5 liter per smaak hebben wij een aantrekkelijke korting beschikbaar gesteld.