Schaafijs op evenementen

Ook verzorgen wij onze overheerlijke ijscups sinds 2014 op festivals. Door de perfecte combinatie van handgeschaafd ijs met 100% natuurlijke fruitsiropen, brengen wij de ultieme verfrissing naar de bezoekers.

We hebben ijs geserveerd op festivals als, Wish Outdoor, Solar Weekend, Breeze festival en nog veel meer, Ook staan we de hele zomer lang op verschillende foodfestivals waar onze producten vaak goed in de smaak vallen.

 

En meer?

Omdat wij door de jaren heen hebben ervaren dat festivals graag diversiteit in producten op het terrein hebben, hebben wij hier een oplossing voor. Wij bieden namelijk ook verschillende Ola producten aan, wij zetten dan een aparte kleine bar op het festivalterrein vanuit waar wij ijs als: Raketjes, Twisters en andere soorten verkopen. Zo heeft u geen omkijken meer naar de ijs voorziening van uw evenement.

Verschillende voordelen die wij bieden met de Exotice ijsservice.

  • Diversiteit aan ijs op uw evenement
  • Altijd voorradig
  • Betaalbare producten voor uw bezoekers
  • Flexibiliteit in uitstraling en aankleding ijsbarren.
  • Beschikbaarheid over 4 ijsbarren voor uw evenement

Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel zo wordt bij het bereiden en serveren van ons schaafijs hygiëne, professionaliteit en voorradigheid hoog in de prioriteiten gezet.

Mocht geïnteresseerd zijn in één of meer van onze ijsbarren voor uw evenement? Laat het ons weten, wij zijn altijd in voor een feestje!

KLIK HIER VOOR DIRECT CONTACT!

Subscribe for weekly news
Follow us