Over Exotice Schaafijs

Leer ons kennen

Het begon in Februari 2014 toen begonnen wij met het verzorgen van ons schaafijs op festivals door heel Nederland. Van een experiment dat ontstond vanuit passie en speelsheid zijn we enkele jaren later de focus gaan leggen op catering, ijs verzorgen voor vaste aantallen mensen. Dit omdat wij ons willen focussen op de kwaliteit van onze diensten en ijs! Bij ons moet je zijn voor het beste schaafijs van Nederland, maar daar willen we het niet bij laten. Daarom focussen we ons er nu op om schaafijs toegankelijk te maken in Nederland door o.a. alle spullen te faciliteren die je nodig hebt om het zelf te maken. Of het nu thuis is voor je gezin of  als bedrijf voor grote aantallen. Wat ooit begon bij 2 geïnspireerde vrienden vanuit het Surinaamse schaafijs, is nu een onderneming voortgekomen die geheel zijn eigen stijl en vorm heeft. En die zijn stempel heeft gezet op het gebied van ijs en schaafijs catering.
Zo heeft Exotice met haar schaafijs zoals ze ermee begonnen, in haar 2e jaar op festivals gestaan als Wish Outdoor, Solar Weekend, Holi Fusion Festival en nog veel meer.

In het begin richte we ons vooral op het zuiden van Nederland maar de interesse in EXOTICE verplaatste zich al snel naar het Noorden en door heel Nederland.
Wij hebben ons ontwikkeld op het gebied van duurzaamheid en we hebben daarbij het ijs en onze siropen gemaakt met 100% natuurlijke kleurstoffen. Onze smaken zijn bekend van het Surinaamse schaafijs, zo hebben we smaken als Kola, Markoeza, Orgeade (Orcheade) en meer. Zo hebben we ons schaafijs en de siropen nu doorontwikkeld naar een duurzamer product en hebben we de verpakking verduurzaamd, ook die is nu recyclebaar. Van onze klanten krijgen we vaak te horen dat dit het beste schaafijs is dat ze ooit hebben gehad en daar zijn we trots op!

Schaafijskar op festival afbeelding

Exotice schaafijs kar @Opdreef Festival 2017

Onze missie zit hem echt in het professionaliseren van het schaafijs idee in Nederland, wij zagen partijen die het product wel leveren maar op een onhygiënische en amateuristische wijze. Wij doelen erop ons schaafijs op westers en hoog niveau te presenteren. Een goede uitstraling, producten van de hoogste kwaliteit, barmedewerkers met een lach op het gezicht en hygiëne als centraal focus punt.

Wij verzekeren iedereen die met ons werkt van een leuke zorgeloze tijd met de meest lekkere ijsbekers van Nederland. Kijk gerust even mee op onze sociale media om ons beter te leren kennen. 

Kijk mee via onze sociale media kanalen