Leer ons kennen

Over Exotice

Hi, wij zijn Exotice: bekend van het lekkerste schaafijs van Nederland. Makkelijk praten, zul je denken, maar ik zal uitleggen waarom dat zo is. Bij Exotice maken we alle siropen voor ons ijs in eigen keuken, met alleen biologische ingrediënten. Die siropen – in smaken die je per direct doen verlangen naar zomer en gezelligheid – voegen we bij ijs dat we ter plekke met de hand schaven. Dat gaat samen in een ijscup en voilá: het lekkerste schaafijs van Nederland.

Exotice is ontstaan uit een idee van 2 studenten uit Eindhoven. In de zomer van 2013 besloten we een bedrijf te starten om iets bij te dragen aan een feestzomer die voor de deur stond. Vanuit het eerste kleine festival waar we ons ijs mochten verkopen hebben we nooit meer omgekeken. We zijn de producten blijven verbeteren op zoek naar de juiste unieke formule die we in 2014 hebben gevonden.  De  Exotice siropen die wij gebruiken in ons ijs zijn biologisch en overheerlijk en uit eigen keuken. In onze ogen de perfecte verfrisser voor op een bruiloft, festival, bedrijfsfeest of andere gelegenheid.

Genoeg over ons! Heeft u een evenement of gelegenheid waar je het lekkerste ijs van Nederland wil hebben. Laat het ons even weten via de knop hieronder. Tot snel!

Keep in touch!

Onze social media

Wat wij doen

Onze diensten op een rijtje

Buiten dat wij schaafijs leveren op locatie kunt u ook de nodige middelen los bij ons kopen. Schaafijs siropen, ijsblokken een schaafijskar… noem het maar op en wij hebben het. Hieronder nog een keer alles op een rijtje! Heeft u vragen laat het ons weten via ons contactformulier.

Subscribe for weekly news
Follow us
Call Now Button