Over Exotice Schaafijs

Leer ons kennen

Met een passie voor ondernemen en festivals, zijn 2 vrienden in februari 2014 begonnen met Exotice schaafijs. Van een experiment is Exotice snel uitgegroeid tot een serieuze onderneming. Wat ooit begon bij 2 geïnspireerde vrienden vanuit het Surinaamse schaafijs, is nu een onderneming voortgekomen die geheel zijn eigen stijl en vorm heeft. En die zijn stempel heeft gezet op het gebied van ijs catering.
Zo heeft Exotice met haar schaafijs zoals ze ermee begonnen, in haar 2e jaar op festivals gestaan als Wish Outdoor, Solar Weekend, Holi Fusion Festival en nog veel meer.

We richten ons vooral op het zuiden van Nederland maar de interesse in Exotice heeft zich nu ook verplaatst naar het Noorden van het land.
Wij hebben ons ontwikkeld op het gebied van duurzaamheid en we hebben daarbij het ijs en onze siropen gemaakt met 100% natuurlijke kleurstoffen. Onze smaken zijn bekend van het Surinaamse schaafijs, zo hebben we smaken als Kola, Markoeza, Orgeade (Orcheade) en meer. Zo hebben we ons schaafijs en de siropen nu doorontwikkeld naar een duurzamer product en hebben we de verpakking verduurzaamd, ook die is nu recyclebaar. Van onze klanten krijgen we vaak te horen dat dit het beste schaafijs is dat ze ooit hebben gehad en daar zijn we trots op!

Schaafijskar op festival afbeelding

Exotice schaafijs kar @Opdreef Festival 2017

Onze missie zit hem echt in het professionaliseren van het schaafijs idee in Nederland, wij zagen partijen die het product wel leveren maar op een onhygiënische en amateuristische wijze. Wij doelen erop ons schaafijs op westers niveau te presenteren. Een goede uitstraling, producten van de hoogste kwaliteit, barmedewerkers met een lach op het gezicht en hygiëne als centraal focus punt.

Wij verzekeren iedereen die met ons werkt van een leuke zorgeloze tijd met de meest lekkere ijsbekers van Nederland. Kijk gerust even mee op onze sociale media om ons beter te leren kennen. 

 

Kijk mee via onze sociale media kanalen