Vers schaafijs op bruiloft

Onbeperkt schaafijs op uw bruiloft?

Een receptie, een bruiloft of een andere gelegenheid om de liefde te vieren? Dan ben u bij ons aan het juiste adres, wij zijn de partij die u zoekt voor het leveren van schaafijs op uw bruiloft of huwelijks receptie!

Het concept van schaafijs op bruiloften is afkomstig uit Suriname, waar het al jarenlang een populaire lekkernij is op feesten en partijen. De Surinaamse/Hindoestaanse schaafijs-traditie wordt nu door steeds meer Nederlanders omarmd en het wordt steeds vaker gezien als een leuke en unieke manier om gasten te trakteren op een verfrissende traktatie.

Het leveren van Surinaams schaafijs op bruiloften is niet alleen een heerlijke traktatie voor de gasten, maar het draagt ook bij aan de feestelijke sfeer en creëert een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen.

Vragen of een offerte?

Meer over onze catering service

Heerlijk schaafijs op uw bruiloft?

Al sinds 2014 staan wij met ons schaafijs het hele jaar door op trouw/huwelijks recepties en bruiloften. Bij een vieren van de liefde hoort natuurlijk een heerlijke tropische verfrissing, met ons verse schaafijs maken we dit in combinatie met wat leuke decoratie mogelijk tegen een betaalbare prijs. Natuurlijk is het allemaal leuk en aardig dat schaafijs, maar het is een bruiloft.. door onze jarenlange ervaring weten we u ook de zorgen uit handen te nemen. Wij zorgen er ten alle tijden voor dat u geen omkijken heeft naar ons zodat u zelf volledig van het feest kan genieten. En natuurlijk zo veel schaafijs kunt komen eten als je maar wil.

Schaafijs/ijskar op maat

Doordat alles bij Exotice schaafijs uit eigen keuken komt zijn wij erg flexibel. Niet alleen in de schaafijs siroop smaken maar ook in de uitstraling, zo hebben wij bekers, ijskarren en kleding op maat voor elke gelegenheid. Geef gerust aan dat u op zoek bent naar schaafijs in een bepaalde stijl voor uw feest en wij zorgen voor een passend iets.

De kosten

Schaafijs op locatie kost bij ons +/- €140,- per uur. Hier zitten veel kosten al in verwerkt alleen zijn er bijvoorbeeld kosten als reiskosten die per gelegenheid anders zullen zijn. Ook kunnen wij alcoholisch schaafijs serveren maar komen er dan natuurlijk kosten bij.

Deze partijen gingen u voor