Schaafijskar huren op bruiloften

Bent u op zoek naar een unieke en verfrissende traktatie om uw bruiloftsgasten te verwennen? Zoek niet verder! Bij het serveren van schaafijs op bruiloften bieden wij een authentieke en heerlijke ervaring met ons traditionele Surinaamse schaafijs. Met onze kleurrijke smaken, exotische toppings en professionele service zorgen wij ervoor dat uw grote dag onvergetelijk wordt en alle gasten van een schaafijsbeker naar keuze worden verzien.

Werken met ons betekent...

Een prijs voor elk budget

50 of 25.000 personen? Een prijs op maat voor elk budget.

Traditionele Surinaamse siropen

Smaken als Kola, Aardbei, Markoesa, Mango en nog veeeer meer.

Passend elke cultuur

Bekend met Hindoestaanse, Surinaamse en Nederlandse tradities?

Schaafijs huren | Onze werkwijze op bruiloften

Bij Exotice Schaafijs op Bruiloften streven we ernaar om elk aspect van onze service naadloos te laten verlopen, zodat u en uw gasten optimaal kunnen genieten van onze heerlijke traktatie. 

Als u schaafijs op locatie huurt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de opstelling (+/- 3Mx3M) of het opruimen. Wij zorgen voor alles, van de installatie tot de afbraak. U kunt zich concentreren op het hosten van uw evenement en uw gasten vermaken.

Ook bieden wij onze klanten flexibiliteit in de smaken die wij meenemen. Bent u bekend met schaafijs en op zoek naar een specifieke smaak, laat het ons dan weten.

Offerte aanvragen

Vraag hier uw offerte aan voor onze schaafijskarren / schaafijsbarren op locatie.

Wij komen er graag een show van maken met ons heerlijke schaafijs en onze ijsmannen en vrouwen. Vertel ons wat je in gedachten hebt en wij komen z.s.m. met een passend aanbod.

Offerte schaafijs
Extra opties (bijboeken met korting %)

Schaafijs op uw bruiloft.

Hindoestaanse Bruiloften:

Bij Hindoestaanse bruiloften in Nederland is schaafijs een geliefde verkoeling tijdens de uitgebreide en kleurrijke ceremonies. Het kan worden aangeboden in verschillende smaken, zoals rozenwater, mango, en kardemom. Schaafijs symboliseert zuiverheid en frisheid, en het wordt vaak gedeeld met de gasten als een teken van gastvrijheid.

Indonesische Bruiloften:

Op Indonesische bruiloften, vooral in de Molukse gemeenschap, kan schaafijs worden geserveerd als onderdeel van een uitgebreid buffet met traditionele gerechten. Het schaafijs kan vergezeld gaan van zoete, pittige of hartige smaken en fungeert als een verfrissend contrast met de rijke smaken van de Indonesische keuken.

Surinaamse Bruiloften:

Schaafijs is een traditionele lekkernij op Surinaamse bruiloften. Het wordt vaak geserveerd in smaken zoals kola, gember, en markoesa (passievrucht), en het biedt een welkome verfrissing, vooral op warme dagen. Het schaafijs wordt vaak overgoten met siroop in levendige kleuren en is een favoriete traktatie voor bruiloftsgasten van alle leeftijden.

Schaafijs op bruiloften in Nederland is dus niet alleen een welkome verfrissing, maar ook een illustratie van de rijke diversiteit van de culturen die in het land samenkomen. Het brengt de gasten bij elkaar en herinnert hen eraan dat de viering van liefde universeel is, zelfs als de smaken en tradities variëren.

× Hoe kan ik je helpen?