Schaafijs huren op locatie

Voor schaafijs op locatie bent u bij ons aan het juiste adres. Al jaren verzorgen wij schaafijs op de meest uiteenlopende gelegenheden, van een pauze op een warme zomerdag tot een bruiloft op een dakterras of een bedrijfsfeest. Bij het boeken van een schaafijskar/ijskar op een gelegenheid komen wij vaak met 2 personen naar de locatie, wij bouwen dan een ijskar/ijsbar op en plaatsen de grote ijsblokken in de houders. Als de schaafijskar klaar staat met de decoratie geïnstalleerd verzorgen wij heerlijke schaafijsbekers in smaken als mango, aardbei en Surinaamse kola met verschillende toppings voor al uw bezoekers. Wij werken altijd uurtarief per x aantal personen door de uiteenlopende factoren die zorgen voor de drukte. 

Werken met ons betekent...

Een prijs voor elk budget

50 of 25.000 personen? Een prijs op maat voor elk budget.

Traditioneel Surinaams recept

Schaafijs smaken met liefde bereid in eigen keuken.

Schaafijs door heel Nederland

De meest complete schaafijs partij met service door heel Nederland.

Schaafijs huren | Onze werkwijze

Wij serveren vers (Surinaams) schaafijs bij u op locatie. Met onze heerlijke fruitsmaken bekend van het Surinaamse schaafijs de schaafijskar of schaafijsbar komen wij graag ijs schaven, met als doel een complete schaafijs ervaring te verzorgen voor je gasten. Van live ijs schaven op locatie tot het laten kennismaken met onze heerlijke schaafijs siropen.

Als u schaafijs op locatie huurt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de opstelling (+/- 3×3) of het opruimen. Het verhuurbedrijf zorgt voor alles, van de installatie tot de afbraak. U kunt zich concentreren op het hosten van uw evenement en uw gasten vermaken.

Ook bieden wij onze klanten flexibiliteit in de smaken die wij meenemen. Bent u bekend met schaafijs en op zoek naar een specifieke smaak, laat het ons dan weten.

Offerte aanvragen

Vraag hier uw offerte aan voor onze schaafijskarren / schaafijsbarren op locatie.

Wij komen er graag een show van maken met ons heerlijke schaafijs en onze ijsmannen en vrouwen. Vertel ons wat je in gedachten hebt en wij komen z.s.m. met een passend aanbod.

Offerte schaafijs
Extra opties (bijboeken met korting %)

Schaafijs huren op locatie betekent...

Unieke schaafijskar/ijskar op locatie.

Wij hebben de traditionele Surinaamse ijskar onder de loep genomen en in een moderner jasje gestopt. De ijsbar is geschikt voor het schaven met de hand en gebruik van de machine bij eventuele lange rijen. Bij het huren van onze schaafijs catering ben je verzekerd van een nette, schone maar vooral sfeervolle ijskar op je gelegenheid.

Live ijs schaven. 

Wij geloven dat de ultieme schaafijs ervaring alleen kan worden bereikt door het schaven van het ijs ter plaatse. Daarom schaven wij altijd live op locatie met de hand om ervoor te zorgen dat jouw gasten kunnen genieten van de show. Echter begrijpen wij dat bij grote evenementen de rijen wel eens kunnen oplopen, en daarom nemen wij als ondersteuning ook een schaafijsmachine mee. Op deze manier kunnen wij de rijen zo kort mogelijk houden en ervoor zorgen dat jouw gasten snel worden bediend.

Schaafijssmaken/siropen gemaakt in eigen keuken. 

Wij maken al onze schaafijs smaken in eigen keuken, met alleen de beste ingrediënten. Of je nu houdt van klassieke smaken zoals Kola en Aardbei, of avontuurlijk bent ingesteld en wilt genieten van smaken zoals Mango en Markoesa, wij hebben voor elk wat wils. Onze smaken zijn altijd vers en vol van smaak, en we stellen nooit teleur als het gaat om het creëren van de perfecte verfrissende traktatie voor jouw evenement.

× Hoe kan ik je helpen?