Schaafijs huren
op locatie

Werken met ons betekend...

Een prijs voor elk budget

50 of 25.000 personen? Een prijs op maat voor elk budget.

Traditioneel Surinaams recept

Schaafijs siropen met liefde bereid in eigen keuken

Schaafijs door heel Nederland

De grootste schaafijs partij met service door heel Nederland

Schaafijs voor op uw Bruiloft Feestje Receptie Viering Jubileum ?

Al jaren worden wij geboekt voor de meest uiteenlopende gelegenheden, van een pauze op een warme zomerdag tot een bruiloft op een dakterras. Bij het boeken van een schaafijskar/ijsbar op een gelegenheid komen wij met 2 personen naar de locatie, wij bouwen dan een ijskar/ijsbar op en plaatsen de grote ijsblokken op de houders. Als we klaar staan met de decoratie en ijsbar geïnstalleerd verzorgen wij onbeperkt ijs voor al uw bezoekers. Wij werken altijd uurtarief door de uiteenlopende factoren die zorgen voor de drukte. Ons product valt vaak in de smaak op de plekken waar wij staan waardoor we vaak non-stop schaafijs aan het bereiden zijn. Per ijsbeker factureren is dus vaak nadelig voor de partij die ons boekt.

Schaafijs huren bij Exotice betekend?

Wij proberen de het standaard in de schaafijs markt omhoog te krikken, bij  ons heb je de hoogste kwaliteit ijs voor een marktcomfort prijs. Wij zagen dat er veel aanbieders zijn die een half product leveren voor een te dure prijs. Goedkope plastic bekertjes met slechte siropen en geen hygiëne. 

Wij hebben besloten te investeren in ons ijs, de ijsbarren en de presentatie van ons ijs. Kwaliteit leveren is voor ons het aller belangrijkste. Een aantal prioriteiten zijn, de uitstraling van onze ijsbarren en het personeel, het voorkomen van te lange rijen bij drukte, de kwaliteit van ons op traditioneel Surinaams bereide siropen uit eigen keuken, en erg belangrijk hygiëne. Ook bieden wij onze klanten flexibiliteit in de smaken die wij meenemen. Bent u bekend met schaafijs en op zoek naar een specifieke smaak, laat het ons dan weten

Contact opnemen of een offerte aanvragen?