Schaafijs huren
op locatie

Schaafijs voor op uw Bruiloft Feestje Receptie Viering Jubileum ?

Voor schaafijs op locatie bent u bij ons aan het juiste adres. Al jaren verzorgen wij schaafijs op de meest uiteenlopende gelegenheden, van een pauze op een warme zomerdag tot een bruiloft op een dakterras of een bedrijfsfeest. Bij het boeken van een schaafijskar/ijskar op een gelegenheid komen wij vaak met 2 personen naar de locatie, wij bouwen dan een ijskar/ijsbar op en plaatsen de grote ijsblokken in de houders. Als de schaafijskar klaar staat met de decoratie geïnstalleerd verzorgen wij heerlijke schaafijsbekers in smaken als mango, aardbei en Surinaamse kola met verschillende toppings voor al uw bezoekers. Wij werken altijd uurtarief per x aantal personen door de uiteenlopende factoren die zorgen voor de drukte. 

Werken met ons betekend...

Een prijs voor elk budget

50 of 25.000 personen? Een prijs op maat voor elk budget.

Traditioneel Surinaams recept

Schaafijs siropen met liefde bereid in eigen keuken

Schaafijs door heel Nederland

De grootste schaafijs partij met service door heel Nederland

Schaafijs huren| Onze werkwijze

Wij serveren vers (Surinaams) schaafijs bij u op locatie. Met onze heerlijke fruitsmaken bekend van het Surinaamse schaafijs de schaafijskar komen wij graag ijs schaven, met als doel een complete schaafijs ervaring te verzorgen voor je gasten. Van live ijs schaven op locatie tot het laten kennismaken met onze heerlijke schaafijs smaken.

Als u schaafijs op locatie huurt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de opstelling (+/- 3×3) of het opruimen. Het wij zorgen voor alles, van de installatie tot de afbraak. U kunt zich concentreren op het hosten van uw evenement en uw gasten vermaken.

Wij hebben voor elke gelegenheid een oplossing of het nu om 5 of 5000 schaafijsbekers gaat. Ook bieden wij onze klanten flexibiliteit in de smaken die wij meenemen. Bent u bekend met schaafijs en op zoek naar een specifieke smaak, laat het ons dan weten.

Contact opnemen of een offerte aanvragen?