Wil je zelf schaafijs maken op een feestje, een bruiloft of gewoon voor een warme dag in de tuin. Dat kan zeker, je hebt hier een schaaf een schaaftafel, ijsblokken en siropen voor nodig. Als je het schaven en het juist toedienen van de siropen in de vingers hebt heb je dit zo geleerd.

Alle spullen die je nodig hebt voor het bereiden van je eigen schaafijs bieden wij aan in onze webwinkel. Mocht je hulp nodig hebben bij het bereiden van je eigen schaafijs zijn wij altijd bereid om te helpen.

Hieronder een stappenplan voor als je zelf aan de slag wil:

1 Vries grote ijsblokken in.

2 Zorg voor een schaaf, bekers en rietjes/lepels.

3 Bereid of schaf de siropen aan via www.exotice.nl

4 Installeer het ijsblok op een schaaftafel om het blok goed vast te zetten.

5 Schaaf je beker vol en giet de siroop zorgvuldig en even verdeelt over het ijs.

6 Tadaaaa! Uw eigen schaafijsbeker. Voor de producten of meer informatie kijk in onze webwinkel.

Alle Exotice schaafijs siropen zijn gemaakt in eigen keuken. We hebben 2 verschillende manieren van het bereiden van siropen. De traditionele wijze waarop de siropen in suriname en hawai worden gemaakt en onze eigen 100% biologische manier. Exotice siropen zijn beide uniek door de exacte wijze waarop deze gemaakt worden.

De traditionele schaafijs siroop smaken als orcheade, kokos, aardbei, ananas, mango en kola worden vaak bereid op traditionele wijze bereid. Echter hebben we ook 100% natuurlijke smaken als framboos en kers, ook kunnen we de smaken als aardbij, ananas en kokos op natuurlijke wijze bereiden maar wordt dit minder vaak gevraagd.

We zijn bij Exotice erg flexibel in ons aanbod dus mocht u speciale wensen hebben laat het ons weten dan maken we er wat moois van!

Het verschilt erg per situatie hoe veel het kost om een schaafijsbar met personeel op uw bruiloft of ander privé evenement te hebben. Het ligt aan het aantal mensen, de locatie, het aantal uren en uw speciale wensen welk bedrag er op de offerte komt te staan.

Wat we kunnen zeggen is dat we vaak terug krijgen dat de prijs erg meevalt, dus neem gerust even contact op en krijg binnen 24 uur een offerte naar uw wens in de mail. Ook kunt u bellen naar 0652512813 voor direct contact.

JA!

Ja dat doen we zeker, neem even contact op via ons contactformulier en wij zorgen ervoor dat je alle spullen in huis hebt om je eigen ijs te maken wanneer jij dat wil.

Onze siropen zijn ook los verkrijgbaar in onze webwinkel. Heeft u vragen over ingrediënten en of andere vragen, laat het ons even weten. Exotice siropen worden gebruikt voor het bereiden van schaafijs maar ook voor een heerlijk fris drankje tussen de middag en in verschillende desserts.

Kijk even in de webwinkel, mocht je andere smaken willen die er niet tussen staan kun je contact opnemen. Speciale aanvragen nemen wij altijd onder de loep om te kijken hoe we jouw gewenste schaafijs siroop kunnen maken.

Deze ijsblokken moeten langzaam worden ingevroren in speciale bakken die gemaakt zijn voor het uitzetten van het ijs.  Wij bieden deze blokken ook aan in onze webshop, onze blokken zijn speciaal gemaakt voor het bereiden van schaafijs. Zorgvuldig en op hygiënische wijze, perfect voor het bereiden van uw eigen schaafijs.

Ook heeft u voor het bereiden van uw eigen ijsbekers een ijs schaaf en siropen nodig.  Mocht je deze willen zijn deze ook beschikbaar in onze webwinkel.

Subscribe for weekly news
Follow us
Call Now Button