Exotice schaafijs|
Vragen?

Frequently Asked Questions​

Heeft u een vraag? neem natuurlijk gerust contact op!

Zijn de schaafijs siropen die jullie gebruiken de traditionele surinaamse siropen?

Ja zeker! Al onze siropen zijn op traditionele wijze in eigen keuken bereidt, geen neppe of andere recepten. Wij hebben smaken als Orcheade, Kola, Markoeza, Aardbei, Kokos en nog veel meer. De siropen zijn met liefde voor het vak in eigen keuken bereidt dus maak je vooral geen zorgen, op dat gebied weten we wat we doen!

Wat kost het om schaafijs op locatie te boeken?

Het verschilt erg naar omstandigheden, wat we aan kunnen geven is dat we vanaf een minimum van 2 uur lang komen.U heeft bij ons al onbeperkt schaafijs vanaf €295,- het ligt natuurlijk aan factoren als reisafstand, het aantal ijsjes dat er op gaat en het aantal uur op locatie wat de prijs is. U weet vooraf altijd wat u betaald voor ijs bij Exotice schaafijs dus twijfel niet en neem gerust contact op.

Zit er melk of gecondenseerde melk bij jullie schaafijs/schaafijs siroop.

Ten alle tijden hebben wij alle bijgerechten bij, hiervoor betaald u niets extra. Bij elke boeking beschikken wij over genoeg gecondenseerde en normale melk voor bij het schaafijs. Op bijvoorbeeld die Hindoestaanse bruiloften zien we vaak dat mensen schaafijs met melk willen, wij zullen er altijd voor zorgen dat wij met een volle koeling uw kant op komen.

Hoe schaven jullie het ijs? Met een machine of op traditionele wijze met de handschaaf?

Wij doen beiden, wij schaven het ijs vaak met de hand, ook hebben wij ooit een machine bij voor het geval het enorm druk is. Onze voorkeur heeft het schaafijs met de hand schaven maar wij hebben alle opties beschikbaar.

Met de handschaaf EN met de schaafijsmachine dus.

Schaafijs beker bruiloft
Ijs op bedrijfsfeest Exotice

Zelf schaafijs maken?

-

Verkopen jullie ook spullen om zelf schaafijs te maken?

Jazeker, bij Exotice schaafijs zijn alle spullen die je nodig hebt te koop, neem daarvoor een kijkje in onze webshop! Ook kun je voor vragen direct contact opnemen.

-

Verhuren jullie ook spullen zodat wij zelf kunnen zorgen voor het schaven en bereiden van het ijs.

Wij verhuren alles wat u nodig heeft behalve de onze schaafijs barren, deze zijn te kostbaar en bijna altijd in gebruik door onszelf. Heeft u vragen of een speciale gelegenheid, neem gerust contact op dan kunnen wij kijken waar we kunnen helpen.

-

Verkopen jullie ook schaafijs siropen?

Jazeker! Wij verkopen schaafijs siropen in alle smaken, wij hebben siroop smaken als Kola, Aardbei, Mango, Ananas, Passievrucht, Markoeza, Kokos, Framboos en nog veel meer. Heeft u vraag naar een speciale smaak of wilt u afnemen in grote getallen. Neem contact op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

-

Is de ijsschaaf ook te koop?

Ja ook verkopen wij als een van de weinige in Nederland ijsschaven, in het verleden hebben wij gemerkt hoe moeilijk het is om deze aan te komen in ons kikkerlandje. Wij hebben besloten hier een stokje voor te steken en hebben ze in grote getallen ingekocht.

Contact opnemen of een offerte aanvragen?