Veel gestelde vragen

Voor schaafijs op locatie bent u bij ons aan het juiste adres. Al jaren verzorgen wij schaafijs op de meest uiteenlopende gelegenheden, van een pauze op een warme zomerdag tot een bruiloft op een dakterras of een bedrijfsfeest. Bij het boeken van een schaafijskar/ijskar op een gelegenheid komen wij vaak met 2 personen naar de locatie, wij bouwen dan een ijskar/ijsbar op en plaatsen de grote ijsblokken in de houders. Als de schaafijskar klaar staat met de decoratie geïnstalleerd verzorgen wij heerlijke schaafijsbekers in smaken als mango, aardbei en Surinaamse kola met verschillende toppings voor al uw bezoekers. Wij werken altijd uurtarief per x aantal personen door de uiteenlopende factoren die zorgen voor de drukte. 

Heeft u een vraag? Neem natuurlijk gerust contact op!

Ja zeker! Al onze siropen zijn op traditionele wijze in eigen keuken bereidt, geen neppe of andere recepten. Wij hebben smaken als Orcheade, Kola, Markoeza, Aardbei, Kokos en nog veel meer. De siropen zijn met liefde voor het vak in eigen keuken bereidt dus maak je vooral geen zorgen, op dat gebied weten we wat we doen!

Het verschilt erg naar omstandigheden, wat we aan kunnen geven is dat we vanaf een minimum van 2 uur lang komen.U heeft bij ons al onbeperkt schaafijs vanaf €295,- het ligt natuurlijk aan factoren als reisafstand, het aantal ijsjes dat er op gaat en het aantal uur op locatie wat de prijs is. U weet vooraf altijd wat u betaald voor ijs bij Exotice schaafijs dus twijfel niet en neem gerust contact op.

Wij doen beiden, wij schaven het ijs vaak met de hand, ook hebben wij ooit een machine bij voor het geval het enorm druk is. Onze voorkeur heeft het schaafijs met de hand schaven maar wij hebben alle opties beschikbaar.

Met de handschaaf EN met de schaafijsmachine dus.

Volle melk hebben wij altijd bij om te serveren bij alle schaafijs smaken. Geconsenteerde melk kunnen wij ook meenemen, dit doen wij alleen op aanvraag. Wil je dit graag, geef het dan even aan.

De ijsblokken die wij verkopen voor het zelf maken van schaafijs kunnen afgehaald worden in Hoofddorp, Eindhoven of Helmond.

Ja dit kan zeker, hier moeten wij natuurlijk wel bezorgkosten voor in rekening brengen. Vaak worden deze bezorgkosten berekend vanuit Eindhoven. Vraag gerust om de prijs voor bezorging naar uw adres.

Ja wij verkopen alle spullen voor het zelf maken van schaafijs. Ijsschaven, siropen, ijsblokken, bekers, lepels en meer. Ook verhuren wij de machines voor het maken van schaafijs in grotere aantallen.

Ja dit doen wij, wij vragen wel om ons starttarief te betalen en doen niet aan afdracht. Dit hebben wij in het verleden wel gedaan maar omdat wij als ijsverkoper niet meer bereid zijn om het risico te dragen zijn wij hiermee gestopt. 

Schaafijs huren op locatie betekent...

Unieke schaafijskar/ijskar op locatie.

Wij hebben de traditionele Surinaamse ijskar onder de loep genomen en in een moderner jasje gestopt. De ijsbar is geschikt voor het schaven met de hand en gebruik van de machine bij eventuele lange rijen. Bij het huren van onze schaafijs catering ben je verzekerd van een nette, schone maar vooral sfeervolle ijskar op je gelegenheid.

Live ijs schaven.

Wij geloven dat de ultieme schaafijs ervaring alleen kan worden bereikt door het schaven van het ijs ter plaatse. Daarom schaven wij altijd live op locatie met de hand om ervoor te zorgen dat jouw gasten kunnen genieten van de show. Echter begrijpen wij dat bij grote evenementen de rijen wel eens kunnen oplopen, en daarom nemen wij als ondersteuning ook een schaafijsmachine mee. Op deze manier kunnen wij de rijen zo kort mogelijk houden en ervoor zorgen dat jouw gasten snel worden bediend.

Schaafijssmaken/siropen gemaakt in eigen keuken.

Wij maken al onze schaafijs smaken in eigen keuken, met alleen de beste ingrediënten. Of je nu houdt van klassieke smaken zoals Kola en Aardbei, of avontuurlijk bent ingesteld en wilt genieten van smaken zoals Mango en Markoesa, wij hebben voor elk wat wils. Onze smaken zijn altijd vers en vol van smaak, en we stellen nooit teleur als het gaat om het creëren van de perfecte verfrissende traktatie voor jouw evenement.

× Hoe kan ik je helpen?