Vrijblijvende offerte aanvragen

Wil je weten hoeveel het kost om onze schaafijskar/schaafijsbar of cocktailbar in te huren? We hanteren een flexibele pakketten die zijn afgestemd op jouw behoeften en budget.

Vermeld bij het aanvragen van een offerte de volgende criteria, zodat we je een nauwkeurige prijsopgave kunnen geven:

  • Aantal uren: Hoe lang wil je dat we onze live schaafijs-service leveren? Of het nu gaat om een paar uur of een volledige dag, we passen ons graag aan jouw wensen aan. 
  • Prijs indicatie:
    • Schaafijs: vanaf. +/- €140,-  Prijs per uur/per persoon
    • Cocktailbar: €275,- + €4,75 excl. per cocktail)
  • Aantal personen: Hoeveel gasten verwacht je op je evenement? We willen ervoor zorgen dat er voldoende schaafijs of cocktails zijn voor iedereen om van te genieten.
  • Stad: Geef de locatie van je evenement aan, zodat we rekening kunnen houden met eventuele transportkosten.

Offerte aanvragen

Vraag hier uw offerte aan voor onze schaafijskarren / schaafijsbarren op locatie.

Wij komen er graag een show van maken met ons heerlijke schaafijs en onze ijsmannen en vrouwen. Vertel ons wat je in gedachten hebt en wij komen z.s.m. met een passend aanbod.

Algemeen offerteformulier
Offerte voor?

Wat wij komen doen?

We bouwen een schaafijs of cocktailbar op, inclusief decoratie en andere wensen, rechtstreeks op de door jou opgegeven locatie. We nemen alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt. Gedurende minimaal 2 uur serveren we heerlijk vers geschaafd schaafijs en/of cocktails aan al jouw gasten.

Bij ons draait het niet alleen om het heerlijke schaafijs of onze verfrissende drankjes, maar ook om de show! Onze ervaren ijsmeesters en cocktailshakers zorgen voor een spectaculaire presentatie door het ijs live te schaven. Dit creëert niet alleen een visueel spektakel, maar zorgt ook voor leuke interactie met de gasten. 

Of je nu een bedrijfsevenement, verjaardagsfeest, bruiloft of jubileum viert, we streven er altijd naar om van jouw evenement een onvergetelijke show te maken. Onze schaafijs of cocktail-bar biedt niet alleen verfrissing, maar ook entertainment en een geweldige sfeer.

Laat ons weten waar en wanneer jouw evenement plaatsvindt, en wij zorgen voor de rest. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om een onvergetelijke ervaring te creëren die je gasten nog lang zullen herinneren.

× Hoe kan ik je helpen?