zelf schaafijs machine huren

Ben je op zoek naar de perfecte manier om je gasten te verwennen met verfrissend schaafijs? Bij ons kun je eenvoudig een schaafmachine huren en zelf schaafijs maken. Met deze machine kun je op elk gewenst moment zelf heerlijk schaafijs bereiden, en dat allemaal in het comfort van je eigen huis. Wij bieden de ideale machine inclusief alle benodigde materialen, zodat je direct aan de slag kunt.

Werken met ons betekent...

Een prijs voor elk budget

Een huisfeest of verkopen op een festival? Wij kunnen je helpen.

Schaafijs siropen en ijs meegeleverd?

Alles wat je nodig hebt voor het maken van schaafijs.

Beschikbaar door heel Nederland.

Schaafijsmachine laten bezorgen, of afhalen in Hoofddorp, Eindhoven of Helmond

Schaafijsmachine huren | Onze werkwijze

Onze schaafmachines zijn beschikbaar voor vanaf €45,- per dag, met de mogelijkheid van lagere tarieven naarmate je de machine langer huurt. Hoe langer je geniet van het gemak van zelf schaafijs maken, hoe voordeliger het wordt.

Onze schaafijsmachines zijn van hoogwaardige kwaliteit en afhankelijk van uw skills geschikt voor het maken van minimaal 3 bekers per minuut. Dit is afhankelijk van uw handigheid van het toevoegen van siroop en lepels/rietjes. Met andere woorden geschikt voor commercieel gebruik. Lees verder voor informatie over prijzen en huurconstructies.

Voordelig huren passend bij uw situatie.

Bij ons begrijpen we dat flexibiliteit en waar voor je geld belangrijk zijn als het gaat om het huren van een schaafmachine voor het maken van heerlijk schaafijs. Daarom bieden we slimme huurconstructies om aan jouw behoeften te voldoen. Hier zijn enkele suggesties voor een slimme huurconstructie:

  1. Standaard Huurprijs: Onze schaafmachines zijn beschikbaar voor vanaf €45,- per dag. Voor gelegenheden van meer dan 2 dagen is dit een goede optie. Mocht je de machine 1 dag willen huren is het tarief €70,-.

  2. Weekenddeal: Als je van plan bent om de schaafmachine alleen voor het weekend te gebruiken, bieden we een speciale weekenddeal aan. Huur de machine van vrijdag tot en met zondag voor een voordeliger tarief dan de standaardprijs van drie dagen.

  3. Langere Huurperiodes: Wil je de machine voor een langere periode gebruiken? Onze huurprijzen worden gunstiger naarmate de huurperiode langer is. Overweeg bijvoorbeeld om de machine voor een hele week te huren of zelfs voor een hele maand, waardoor de dagelijkse kosten aanzienlijk dalen.

Bij ons streven we ernaar om flexibele en betaalbare opties te bieden, zodat je optimaal kunt profiteren van het zelf maken van schaafijs. 

Offerte aanvragen

Offerte schaafijsmachine
Extra opties
Levering
× Hoe kan ik je helpen?