Schaafijs machine huren

Schaafijs machine voor op uw Bruiloft Feestje Receptie Viering Jubileum ?

Ben je op zoek naar een schaafijs machine om je gasten te trakteren op verfrissend Surinaams schaafijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verhuren schaafijs machines van hoge kwaliteit waarmee je zelf gemakkelijk en snel schaafijs kunt maken voor je feest of evenement.

Onze schaafijs machines zijn ontworpen voor het maken van Surinaams schaafijs en zijn eenvoudig in gebruik. Met een druk op de knop kun je ijsblokjes raspen tot fijn schaafijs en zo de perfecte basis creëren voor je Surinaamse schaafijs creaties. Je kunt kiezen uit verschillende smaken traditionele schaafijs siroop, zoals kola, kokosnoot, aardbei, tamarinde, markoesa en nog veel meer. Dit maakt het mogelijk om iedereen te laten genieten van hun favoriete smaken.

Werken met ons betekend...

Een prijs voor elk budget

Schaafijs op locatie nodig of zelf schaafijs maken? Wij bieden een aanbod voor elk budget.

Traditioneel Surinaams recept

Schaafijs siropen met liefde bereid in eigen keuken volgens traditioneel recept.

Voor alles omtrent schaafijs

De meest complete schaafijs partij met service door heel Nederland. Van ijs tot materiaal en siroop.

Schaafijs machine huren bij Exotice betekend?

We hebben ook ijs voor je 🙂

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om voldoende ijsblokjes te krijgen voor je evenement, daarom bieden we op aanvraag ook ijsblokjes aan die je kunt gebruiken in de schaafijs machine. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van genoeg ijsblokjes en dat je je kunt concentreren op het maken van het perfecte schaafijs voor je gasten.

Kinderfeestje, bruiloft of een ander evenement?

Onze schaafijs machines zijn geschikt voor zowel kleine als grote evenementen en zijn een perfecte toevoeging voor kinderfeestjes. Kinderen zijn dol op schaafijs en met onze schaafijs machines kunnen ze hun eigen schaafijs creaties maken. Hierdoor wordt het feestje nog specialer en leuker voor de kinderen.

Transport en installatie schaafijs machine.

Bovendien zijn onze schaafijs machines gemakkelijk te transporteren en installeren, zodat je ze eenvoudig kunt gebruiken op elke locatie. En maak je geen zorgen over het schoonmaken van de machine na afloop van het feestje, want wij zorgen voor de schoonmaak.

Interesse in het huren van een schaafijs machine voor het maken van Surinaams schaafijs? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en prijzen. Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je evenement een groot succes wordt met heerlijk verfrissend schaafijs!

Contact opnemen of een offerte aanvragen?