Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze schaafijs webshop, wil je meer informatie over het boeken van een schaafijskar of cocktailbar voor je evenement, of heb je gewoon zin in een goed gesprek over verfrissende ideeën voor je feest? We horen graag van je!

Ons toegewijde team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van een onvergetelijk evenement. Of je nu op zoek bent naar de perfecte schaafijscombinatie of wilt weten hoe onze cocktailshakers de show stelen, we zijn hier om je te begeleiden.

Deze klanten gingen u voor

Open het gesprek.

Algemeen offerteformulier
Offerte voor?

Ons doel is het verzorgen van een passend aanbod.

Of je nu een schaafijskar wilt boeken om je gasten te trakteren op verfrissende lekkernijen of je wilt laten betoveren door onze tropische mojitobar, we staan klaar om je dromen waar te maken. Geef ons een seintje, stuur een e-mail, een Whatsappje, of bel gerust – wat jou het beste uitkomt. We kijken ernaar uit om samen met jou de magie van smaak en sfeer te ontdekken. Je evenement verdient niets minder dan het allerbeste, en dat is precies wat wij bieden.

Aarzel niet om contact op te nemen. We kunnen niet wachten om van je te horen en de details van jouw speciale gelegenheid te bespreken. Laten we samen iets buitengewoons creëren!

× Hoe kan ik je helpen?