Schaafijs huren op feest

Sinds 2015 zijn wij de toonaangevende naam in het verzorgen van schaafijs op locatie. Bij Exotice Schaafijs doen we geen concessies als het aankomt op kwaliteit, professionaliteit en de presentatie van onze heerlijke creaties. Ons schaafijs wordt met zorg en precisie met de hand geschaafd, wat ervoor zorgt dat elke hap een smaakvolle ervaring is. 

Waarom zou je voor Exotice Schaafijs kiezen? Omdat we staan voor kwaliteit, vakmanschap en een onberispelijke presentatie. Wij zijn jouw one-stop-shop voor al jouw schaafijsbehoeften. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bruiloft, bedrijfsevenement of een andere speciale gelegenheid, met ons maak je van elk moment iets bijzonders.

Werken met ons betekent...

Een prijs voor elk budget

50 of 25.000 personen? Een prijs op maat voor elk budget.

Traditioneel Surinaams recept

Schaafijs smaken met liefde bereid in eigen keuken.

Schaafijs door heel Nederland

De meest complete schaafijs partij met service door heel Nederland.

Schaafijs huren | Onze werkwijze

Bij Exotice Schaafijs gaan we verder dan alleen het serveren van schaafijs; we creëren een complete ervaring voor jouw speciale gelegenheid. Onze diensten omvatten:

Schaafijsbar op Locatie: Wij brengen onze prachtige schaafijsbar naar jouw evenementlocatie. Onze bars zijn stijlvol en kunnen worden aangepast aan het thema van jouw evenement. Of je nu een klassieke uitstraling of een moderne look verkiest, we passen onze schaafijsbar aan om perfect bij jouw visie te passen.

Met de hand geschaafd: Bij Exotice Schaafijs geloven we in de kunst van het ambacht. Daarom schaven we ons ijs ten alle tijden op de klassieke, traditionele manier – met de hand. Dit is niet alleen een eerbetoon aan de authentieke schaafijservaring, maar ook een ware eyecatcher voor al jouw gasten.

  • We nemen altijd een schaafijs machine mee om lange rijen bij extreme drukte te voorkomen.

Offerte aanvragen

Vraag hier uw offerte aan voor onze schaafijskarren / schaafijsbarren op locatie.

Wij komen er graag een show van maken met ons heerlijke schaafijs en onze ijsmannen en vrouwen. Vertel ons wat je in gedachten hebt en wij komen z.s.m. met een passend aanbod.

Offerte schaafijs
Extra opties (bijboeken met korting %)

Exotice.. Een wereld van smaak!

Wij geloven dat o.a. smaak de sleutel is tot het creëren van onvergetelijke momenten. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment van verleidelijke schaafijs siropen (uit eigen keuken) samengesteld om aan de diverse smaakpapillen van jouw gasten te voldoen. Onze smaken omvatten onder andere:

Kola: Een klassieke favoriet met de verfrissende smaak van kola.

Aardbei: Een veilige keuze in onze aardbeien siroop.

Kokos: Geen tropische sfeer zonder heerlijke kokossmaak.

Markoesa: Een exotische smaakexplosie van passievrucht en citrus.

Passievrucht: Intens en tropisch, perfect voor avontuurlijke fijnproevers.

Ananas: De zoetheid van ananas brengt de zon naar jouw glas.

Orcheade/Amandel: Een echte klassieker uit het Surinaamse schaafijs.

Mango: Onze persoonlijke favoriet, deze smaak is bereid met 100% natuurlijke smaakstoffen (pure mango dus)

Peer: Iets minder tropisch maar heerlijk fris. Schaafijs siroop in peer smaak.

Dit is slechts een voorproefje van onze smaakvolle selectie. We hebben nog veel meer spannende smaken die wachten om ontdekt te worden. Of je nu de voorkeur geeft aan fruitige, exotische of traditionele smaken, bij Exotice Schaafijs vind je altijd iets om van te genieten. Ook staan wij open voor suggesties, heb je zelf ideeën in smaken geef dit dan aan wij zijn flexibel omdat wij alles in eigen keuken bereiden.

× Hoe kan ik je helpen?