Cocktailbar huren in eindhoven

Sinds 2015 hebben wij bij Exotice met trots Nederlandse evenementen voorzien van het allerbeste schaafijs. In 2022 hebben we onze dienstverlening uitgebreid en introduceren we met veel enthousiasme onze mobiele Cocktailbar in de regio Eindhoven!

Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsevenement, bruiloft of zomerfestival plant, neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw evenement transformeren tot een ongeëvenaarde ervaring. Geniet van de meest populaire en exotische cocktails van Nederland, en hoogwaardige drankjes, rechtstreeks in Eindhoven. Onze professionele cocktailshakers en bartenders zijn meesters in het mixen van deze iconische cocktails. Ze zullen jouw gasten zeker verrassen met hun creativiteit en vakmanschap.

Ontdek een wereld van smaak met klassiekers zoals de verfrissende Mojito, de fruitige Pina Colada met zijn tropische twist, de zwoele en exotische Pornstar Martini, de elegante Cosmopolitan en nog veel meer. Onze uitgebreide cocktaillijst omvat een scala aan keuzes voor elk gehemelte en elke gelegenheid, allemaal beschikbaar voor jouw evenement in Eindhoven.

Kies zelf je smaken

Kies zelf je smaken maar heb je leuke ideeën vertel het ons!

Cocktails bereid met vers fruit

Wij serveren altijd vers fruit in en bij de cocktails.

Schaafijsmakers van oorsprong

Altijd doen wij leuke dingen met ijs! Net wat anders dus.

Cocktailbar huren | Onze werkwijze

Heb je specifieke cocktails in gedachten? Met onze uitgebreide ervaring kunnen wij vrijwel elke gewenste cocktail maken en serveren. Laat ons weten waar je naar op zoek bent in je aanvraag, en wij zorgen ervoor dat het perfect wordt geserveerd voor jouw gasten.

Wij zijn blij om te vermelden dat wij geen reis en/of logistieke kosten rekenen in en rondom Eindhoven. Wij komen graag naar jou toe om iets bijzonders te creëren, met een flexibele aanpak om aan al jouw wensen te voldoen. Maak van jouw gelegenheid in Eindhoven een onvergetelijke ervaring met onze cocktail catering service.

Kies zelf je cocktailmenu..

Margarita

cosmopolitan cocktails

Cosmopolitan

Pina colada

Pornstar martini

Gin & tonics

Mojitos in alle smaken

Rum old fashioned

Mai tai

Whiskey/vodka Sour

Zelf een idee?

Prijs en All-inclusive Pakket:

 • Mobiele cocktail catering service startkosten & huur €275,-.
 • Deze prijs omvat een complete cocktailbar, prachtig versierd om naadloos aan te sluiten bij de sfeer van jouw evenement in Eindhoven.
 • Hoogwaardig glaswerk is inbegrepen, zodat je gasten in stijl kunnen genieten van een scala aan cocktails.
 • Onze ervaren cocktailshaker is ter plaatse om heerlijke cocktails te bereiden.
 • Kies welke 5 cocktails naar je wil, beginnend vanaf €4,50 per stuk, met een minimale afname van 80 cocktails (afhankelijk van je selectie).
 • Voor luxere cocktails kan een minimale meerprijs gelden.

Voordelen van het All-inclusive Pakket:

 • Met onze prachtige cocktailbar-ervaring in Eindhoven hoef je je geen zorgen te maken over logistiek of het serveren van drankjes.
 • Exotice neemt alles uit handen, waardoor jij en je gasten kunnen ontspannen en genieten van een breed scala aan cocktails in het bruisende Eindhoven.

Laat ons weten als je verdere aanpassingen wilt of specifieke cocktails wilt benadrukken!

Offerte aanvragen

Offerte cocktails
Serveerstijl
Extra opties (bijboeken met korting %)

Servicetijden in minimale afnames

Bij onze tarieven is de volgende serviceperiode inbegrepen. Dit vertegenwoordigt de effectieve tijdsduur waarin u en uw gasten van cocktails kunnen genieten:

 • Tot 100 cocktails: 2 uur +
 • Tot 125 cocktails: 2,5 uur +
 • Tot 150 cocktails: 3 uur +

* Extra uren zijn beschikbaar tegen een tarief van €80 per uur. Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Het minimumaantal af te nemen cocktails is 80. Indien gewenst, is het mogelijk om op uw gelegenheid meer cocktails te bestellen; dit kan in overleg en wordt achteraf in rekening gebracht.

Met onze cocktail catering kunt u zorgeloos genieten van uw evenement. Onze professionele bartenders en bedienend personeel staan garant voor een vlekkeloze en zorgeloze cocktailcateringervaring.

× Hoe kan ik je helpen?