ijskar huren op locatie

Op zoek naar een unieke traktatie voor jouw speciale gelegenheid? Huur onze ambachtelijke ijskar en geniet van heerlijk handgeschaafd schaafijs van Exotice Schaafijs. Wij bieden een breed scala aan exotische smaken, zoals mango en passievrucht, die jouw gasten zullen verrassen. Bij Exotice Schaafijs brengen wij de warme sfeer van het Surinaamse schaafijs naar Nederland. Onze ijskar is perfect voor bedrijfsfeesten, bruiloften en andere gelegenheden waarbij je op zoek bent naar een verfrissende traktatie. Bij Exotice Schaafijs staan kwaliteit en authenticiteit centraal, wij schaven onze ijs op de ouderwetse manier met de hand. Huur onze ijskar vandaag nog en maak van jouw speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring.

Werken met ons betekent...

Een prijs voor elk budget

50 of 25.000 personen? Een prijs op maat voor elk budget.

Traditioneel recept

Schaafijs smaken met liefde bereid in eigen keuken.

Ijskar door heel Nederland

De meest complete schaafijs partij met service door heel Nederland.

Onze ijskar | Onze werkwijze

Onze ijskar is een stijlvolle en handige manier om jouw gasten te trakteren op een verfrissende en smakelijke traktatie. Onze ijskar is gemakkelijk te verplaatsen en kan op bijna elke locatie worden opgesteld. Onze vriendelijke en professionele medewerkers zorgen ervoor dat jouw gasten genieten van heerlijk schaafijs en een geweldige ervaring hebben. Onze ijskar is perfect voor evenementen met 50 tot 500 gasten.

Onze smaken: Wij bieden een breed scala aan smaken, van klassieke smaken zoals aardbei en passievrucht tot exotische smaken zoals mango en kokosnoot siroop. Onze ijs smaken worden met zorg geselecteerd en we gebruiken alleen de beste ingrediënten om ervoor te zorgen dat onze schaafijs van de hoogste kwaliteit is.

Offerte aanvragen

Vraag hier uw offerte aan voor onze schaafijskarren / schaafijsbarren op locatie.

Wij komen er graag een show van maken met ons heerlijke schaafijs en onze ijsmannen en vrouwen. Vertel ons wat je in gedachten hebt en wij komen z.s.m. met een passend aanbod.

Offerte schaafijs
Extra opties (bijboeken met korting %)

Schaafijs huren op locatie betekent...

Unieke schaafijskar/ijskar op locatie.

Wij hebben de traditionele Surinaamse ijskar onder de loep genomen en in een moderner jasje gestopt. De ijsbar is geschikt voor het schaven met de hand en gebruik van de machine bij eventuele lange rijen. Bij het huren van onze schaafijs catering ben je verzekerd van een nette, schone maar vooral sfeervolle ijskar op je gelegenheid.

Live ijs schaven. 

Wij geloven dat de ultieme schaafijs ervaring alleen kan worden bereikt door het schaven van het ijs ter plaatse. Daarom schaven wij altijd live op locatie met de hand om ervoor te zorgen dat jouw gasten kunnen genieten van de show. Echter begrijpen wij dat bij grote evenementen de rijen wel eens kunnen oplopen, en daarom nemen wij als ondersteuning ook een schaafijsmachine mee. Op deze manier kunnen wij de rijen zo kort mogelijk houden en ervoor zorgen dat jouw gasten snel worden bediend.

Ijskar reserveren

Wil je onze ambachtelijke ijskar reserveren voor jouw speciale gelegenheid? Neem dan contact met ons op en wij zullen je graag helpen bij het plannen van een onver

× Hoe kan ik je helpen?