Schaafijs huren op bedrijfsevenement

Voor de lekkerste schaafijservaring op uw bedrijfsevenement bent u bij ons aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring verzorgen wij schaafijs op diverse gelegenheden, van verfrissende pauzes op warme zomerdagen tot elegante bruiloften op dakterrassen en sprankelende bedrijfsfeesten.

Bij het reserveren van onze schaafijskar komen wij met ons ervaren team naar uw locatie. Wij zorgen voor de opbouw van de schaafijskar en plaatsen de grote ijsblokken in de houders. Eenmaal gereed, presenteren wij een prachtig gedecoreerde schaafijskar met een assortiment aan heerlijke smaken zoals mango, aardbei en Surinaamse kola, inclusief een scala aan verrukkelijke toppings voor al uw gasten.

Werken met ons betekent...

Een prijs voor elk budget

50 of 25.000 personen? Een prijs op maat voor elk budget.

Traditioneel Surinaams recept

Schaafijs smaken met liefde bereid in eigen keuken.

Schaafijs door heel Nederland

De meest complete schaafijs partij met service door heel Nederland.

Schaafijs huren | Onze werkwijze

Geniet van de authentieke smaak van vers (Surinaams) schaafijs, geserveerd op uw locatie. Met onze verleidelijke fruitsmaken, bekend van het Surinaamse schaafijs, brengen wij de schaafijskar of schaafijsbar naar u toe om een onvergetelijke schaafijservaring te verzorgen voor uw gasten. Van live ijs schaven ter plaatse tot het ontdekken van onze verrukkelijke schaafijs siropen.

Door onze ijsmannen en vrouwen in te huren, hoeft u zich geen zorgen te maken over de opstelling (ongeveer 3×3 meter) of het opruimen. Wij nemen alle zorgen uit handen, van installatie tot afbraak. Zo kunt u zich volledig richten op het hosten van uw evenement en het vermaken van uw gasten.

Bent u een liefhebber van schaafijs en op zoek naar een specifieke smaak? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor. 

Offerte aanvragen

Vraag hier uw offerte aan voor onze schaafijskarren / schaafijsbarren op locatie.

Wij komen er graag een show van maken met ons heerlijke schaafijs en onze ijsmannen en vrouwen. Vertel ons wat je in gedachten hebt en wij komen z.s.m. met een passend aanbod.

Offerte schaafijs
Extra opties (bijboeken met korting %)

Schaafijs voor bedrijven.

Unieke desert.

Op zoek naar een verrukkelijk dessert of een verfrissende traktatie voor een zomerse bedrijfsbijeenkomst? Ontdek de magie van handgeschaafd schaafijs bij ons! Met trots presenteren wij een unieke ervaring voor uw bedrijfsevenement, waarbij het ambacht van het handmatig schaven van schaafijs de show steelt.

Laat uw gasten zich verwennen met onze met de hand geschaafde schaafijscreaties, een ware lust voor het oog en de smaakpapillen. Of het nu gaat om een bedrijfspicknick, een teambuildingdag in de buitenlucht of een informele zomerborrel, ons schaafijs voegt een verfrissend en feestelijk tintje toe aan elke gelegenheid.

Met ons gepersonaliseerde aanbod aan smaken en toppings creëren we een onvergetelijke ervaring die perfect aansluit bij uw bedrijfscultuur en evenementthema. Laat ons uw zomerse bedrijfsbijeenkomst transformeren tot een onvergetelijk spektakel met ons handgeschaafde schaafijs als stralende eyecatcher. Neem vandaag nog contact met ons op om uw evenement naar een hoger niveau te tillen!

× Hoe kan ik je helpen?