Retour- en Terugbetalingsbeleid voor Exotice

Laatst bijgewerkt op 8-10-2023

Welkom bij Exotice! We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten om uw evenementen speciaal te maken. Hieronder vindt u ons retour- en terugbetalingsbeleid voor onze webshopproducten.

1. Producten die niet kunnen worden geretourneerd

1.1 Versproducten: Onze siropen zijn versproducten en kunnen niet worden geretourneerd om redenen van voedselveiligheid en kwaliteit. We staan echter achter de kwaliteit van onze producten en zullen eventuele defecten of problemen met versproducten oplossen.

1.2 Ijsproducten: Schaafijsblokken en ijsblokzakken van 10 kg en 20 kg kunnen om logistieke redenen niet worden geretourneerd. We raden klanten aan om bij de levering de producten te inspecteren en eventuele zichtbare gebreken onmiddellijk te melden.

2. Retourneren van defecte of beschadigde producten

2.1 Procedure: Als u een defect of beschadigd product hebt ontvangen, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice via webshop@exotice.nl of 085 047 0229. We zullen u voorzien van instructies voor de retournering en zorgen voor een passende oplossing, zoals vervanging of terugbetaling, inclusief eventuele verzendkosten.

3. Algemene retourvoorwaarden

3.1 Termijn voor retourzendingen: U kunt andere producten dan versproducten en ijsproducten retourneren binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling.

3.2 Voorwaarden voor retournering:

3.3 Retourprocedure:

a. Neem contact op met onze klantenservice om uw retourzending aan te melden. U ontvangt een retourautorisatienummer en het adres voor retourzending.

b. Verpak het product zorgvuldig in de originele verpakking en voeg het retourautorisatienummer toe aan het pakket.

c. Stuur het pakket naar het verstrekte retouradres.

d. Zodra we uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot terugbetaling of ruil van het product, afhankelijk van uw voorkeur.

4. Contactgegevens

Voor vragen, opmerkingen of klachten met betrekking tot ons retour- en terugbetalingsbeleid kunt u contact opnemen met onze klantenservice via:

Dit beleid is onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. We raden u aan om regelmatig onze website te raadplegen voor updates met betrekking tot ons retourbeleid.

Bedankt voor uw vertrouwen in Exotice. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

× Hoe kan ik je helpen?